Syrië: duistere machten in het spel om een nieuwe wereldorde te vestigen

15 februari 2012

De obsessie van het Westen: ook Syrië in een humanitaire ramp storten
Geplaatst door Mediawerkgroep Syrië ⋅ 15 februari 2012 ⋅

Een exclusieve reportage van de Mediawerkgroep Syrië
MEDIAWERKGROEP SYRIE – 15 februari 2012 –

Gemanipuleerde nieuwsberichten en bedrog bestuurd door o.a. het westen

Leugens, bedrog en manipulaties
Het Westen heeft zich samen met zijn bondgenoten tegen Syrië gekeerd om ook hier een “volledige overwinning” te behalen (zoals in een uitzending van Arte, op 11/10/2011, gezegd werd over Amerika in Irak!) Juist door deze samenzwering zijn het zelfbewustzijn en de eenheid van dit volk sterker geworden. In Syrië groeit het Rijk Gods in mensen van verschillende godsdiensten, op een onvermoede wijze.
Amerika en Israël, gesteund door Europa en de Arabische Liga (met de grootste dictaturen en corrupte landen als Saoedi-Arabië en Qatar!) zijn vast besloten, hoe dan ook, om Syrië te ontwrichten en aldaar zijn invloed en macht te doen gelden om ook Iran te treffen. Hiertoe dienen de manipulaties en de leugens van de media: Syrië zou een verschrikkelijke dictator hebben die zijn eigen volk massaal doodt. Dit wordt nog dagelijks door toppolitici in de media uitgebraakt

De werkelijkheid tegenover de “nieuwe wereldorde”
Er zijn duistere wereldmachten in het spel die de bevolking in het Midden-Oosten en elders in kleine confessionele groepen willen verdelen om hen tegen elkaar te laten vechten en zo nieuwe machtsverhoudingen en een “nieuwe wereldorde” te kunnen vestigen. Dit was en is de “overwinning” van westerse machten in Irak, Libanon, de Balkan, Afghanistan, Pakistan, Egypte, Libië. Volgens plan had Syrië samen met Libië moeten “bevrijd” worden. Rusland en China hebben al tweemaal hun veto gesteld. Syrië wordt verder gesteund door India, Brazilië, Zuid-Afrika… Ze vertegenwoordigen allen samen zowat de helft van de wereldbevolking.

Westen schuwt geen middelen om Syrië bewust te ontwrichten
Syrië heeft geen schulden en is geen slaaf van het westen, dat inmiddels zelf zijn eigen problemen niet meer kan oplossen.De mogelijkheid die er voor het westen nog overblijft om het land te ontwrichten is steeds dodelijker aanslagen plegen. Dit is al maanden duidelijk.

President Bashar al-Assad wordt bewust als dictator neergezet
Sinds april 2011 heeft de internationale pers over Syrië berichten verspreid die steeds meer onrustwekkend werden: vreedzame betogingen die door het regime bloedig worden onderdrukt, onschuldige burgers die door soldaten worden beschoten en daarna nog verminkt, ziekenhuispersoneel dat wordt bedreigd, soldaten die door collega’s worden neergeschoten omdat ze weigeren op hun eigen volk te schieten. President Bashar al-Assad wordt voorgesteld als een gruwelijke dictator die zo vlug mogelijk samen met kolonel Khadaffi uit de weg moet geruimd worden. En de christenen worden ervan beschuldigd dit onmenselijk regime uit eigenbelang nog te steunen.

Het bedrog van eenzijdige berichtgeving door de media
Sinds de laatste maanden van 2011 ben ik in een groep in Syrië. Daar leven en komen mensen vanuit heel Syrië. Deze berichtgevingen werden er op onbegrip onthaald. Immers, dag na dag, kon men nergens enige bevestiging verkrijgen van een ‘bloedige onderdrukking van vreedzame betogingen’. Meerdere verhalen die door de internationale pers al ijverig waren verspreid, worden ontmaskerd. In Banias zouden op 13 april 2011 9 soldaten zijn gedood door het leger omdat ze weigerden op het volk te schieten. Uiteindelijk bleek een terroristenbende hen gedood te hebben. En de eigenlijke leider ervan is een zekere Khaddam Abdil Halim, die van 1984 tot 2005 vice-president van Syrië was en de macht wilde grijpen. Toen dit niet lukte is hij naar Frankrijk gevlucht waar de rode loper voor hem werd uitgerold. Hij krijgt geld en wapens in overvloed om een revolutie in Syrië te realiseren. Enkele dagen na deze aanslag in Banias lanceert deze man in een grootse conferentie te Parijs zonder blikken of blozen een oproep “voor democratie in Syrië”!

Wat wij zien en horen op het nieuws is niet de waarheid
De artikelen die de waarheid over de toestand in Syrië onthullen laten de pers niet onberoerd. Toch brengt dit geschrijf geen echte verandering mee. Er is meer nodig. Daarom wordt het plan opgevat om onafhankelijke journalisten naar hier te halen.

De waarneming van internationale journalisten

Er is geen volksopstand

In de week van 13 november kwamen een groep van onafhankelijke journalisten en persmensen hiernaar toe.Welke zijn nu de bevindingen van deze groep journalisten die voor het eerst ter plaatse de toestand hebben waargenomen?
Er is helemaal geen volksopstand in Syrië tegen de regering of tegen President Bashar al-Assad. Integendeel.

Door buitenland gefinancieerde bendes veroorzaken de dood en verderf, het regime krijgt de schuld
In alle grote steden en elders zijn er voortdurend massale volksmanifestaties om hem te steunen. Kleinere protesten vragen zelfs om meer bescherming door het leger.
Er zijn niet geïdentificeerde terroristische bendes actief die burgers en soldaten doden en die vanuit het buitenland met geld en gesofistikeerde wapens worden voorzien. De officiële lijst van gedode soldaten en veiligheidsmensen in oktober 2011 bedroeg 796 en 372 burgers. Iedereen kon de echtheid van de namen nagaan. Een lijst van honderd burgers, die volgens de internationale media door het leger zouden gedood zijn, werd grondig onderzocht en bleek echter vals te zijn. Een familie getuigde dat hun zoon vermoord werd omdat hij weigerde in een protestbetoging op te stappen. De terroristen gaan steeds driester te werk: eerst doden, daarna doden en verminken, dan eerst martelen, doden en verminken. Ze zijn in het zwart gekleed en met bedekt gezicht. Sommigen zijn gedrogeerd. Ze gelijken op de doodseskaders die destijds in Latijns-Amerika door de CIA werden ingezet (aldus Webster). Telkens worden de gruwelen uitgebreid gefilmd en onmiddellijk uitgezonden door Al Jazeera en Al Arabija met valse beschuldigingen aan het adres van het regime.

De terreur wordt bewust gezaaid in opdracht van het Westen, Israël, Saudi-Arabië en Turkije
Er werd/wordt op die wijze willekeurig terreur gezaaid in grenssteden met Jordanië, Libanon, Turkije, Irak, nl. in Deraa, Homs, Hama, Idlib, Abou Kamal. Onder die niet geïdentificeerde bendes zijn moslimbroeders en salafisten uit Afghanistan, Libië, Jordanië. Geld en gesofistikeerde wapens krijgen ze van de VS, Israël, Saudi-Arabië, Turkije. Bij de terroristen werden ook al wapens gevonden afkomstig van Turkije en Israël met uitgebreid mediamateriaal. De bedoeling is een burgeroorlog uitlokken in steden op de grens, die door het leger niet kunnen omsingeld worden. Dit is nog niet gelukt.

President Bashar al-Assad, gruwelijke dictator of juist democratisch?
President Bashar al-Assad heeft de ijzeren dictatuur van zijn vader steeds meer afgebouwd en versoepeld. Hij heeft het samenleven van alle geloofsgroepen in eenheid, vrede en gelijkheid steeds meer trachten te bevorderen. Functies worden niet verdeeld volgens iemands geloof maar op grond van loyaliteit aan de princiepen van deze “lekenstaat”. Onderwijs en ziekenzorg zijn gratis. Iedereen heeft (had) eten, kleren en een dak boven zijn hoofd. Er is (was) ruimschoots vrijheid van leven en er zijn (waren) nagenoeg geen armen zoals in het westen. Overigens is Syrië het enige land in de regio dat de massa vluchtelingen uit Irak heeft opgevangen en hen gelijke rechten heeft gegeven.

‘Stop met liegen en kom hier kijken’
Ziehier enkele kritische vragen die weliswaar onfatsoenlijk zijn volgens de “politiek correcte” en gemanipuleerde nieuwsberichten van Al Jazeera en consorten. Waarom mag Syrië zijn eigen hervormingen niet doorvoeren met een president die door de meerderheid van de bevolking geliefd is? Moet Amerika komen leren hoe respectvol omgaan met betogers? Moet Turkije leren hoe de persvrijheid gerespecteerd wordt? Moet Saoedi-Arabië lessen komen geven over vrijheid en democratie?
Toen aan de Amerikaan Webster Griffin Tarpley op de genoemde persconferentie door een van de aanwezige tv-stations nog even gevraagd werd wat hij wil zeggen aan de internationale pers antwoordde hij: “Stop met liegen en kom hier kijken”.

Daarbij noemde hij een hele reeks tv-stations: Al Jazeera, de internationale woordvoerder van de “nieuwe wereldorde” in Qatar, Al Arabija, die opereert vanuit Saoudi-Arabië, de verschrikkelijkste theocratie in de Arabische wereld, Alhurria, uit de as van Irak geboren en verbonden met de VS, CNN, de veteraan van de Golfoorlog, BBC, France 24… die als papegaaien elkaar napraten.

Lees het complete artikel van mediawerkgroep Syrië en bekijk de video van een getuigeverslag

Lees ook: Britse journaliste legt bedrog media bloot m.b.t. Syrië

Rusland beschuldigt westen van bewapenen syrische rebellen

Bron en meer:

http://hijleeft.wordpress.com/2012/02/15/syrie-duistere-machten-in-het-spel-om-een-nieuwe-wereldorde-te-vestigen/

Dit bericht werd geplaatst in 1984, Corporatisme, Democratie, Follow the Money, Geopolitiek, Main Stream Media, NWO, Politiek, Syrie, Terrorisme en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s