Een Nieuwe Wereld Orde of waardige beschaving?

Een Nieuwe Wereld Orde of waardige beschaving?

De keus is aan ONS!

Los van wat weersveranderingen en gebruikelijke ellende in Verweggistan ziet de wereld er vrij normaal uit. We gaan naar het werk, doen onze boodschappen in de supermarkt. Als we thuis komen is het er lekker warm, kijken hier en daar wat tv, lezen een inspirerend boek, af en toe gaan we op vakantie en als het een beetje mee zit doen we ook nog iets aan persoonlijke ontwikkeling. Op de overheid is wel van alles aan te merken maar ze zorgt uiteindelijk toch redelijk voor het grotere geheel. Wij proberen onze hypotheek op te brengen en voor de rest zo comfortabel mogelijk te leven. Niets aan de hand toch?Als je je oor te luister legt buiten hetgeen de gevestigde media ons voorschotelt, dan lijkt het in eerste instantie alsof men over een andere planeet praat. De contouren van de Nieuwe Wereld Orde en hun agenda worden, als je weet waar je op moet letten, langzaam maar zeker zichtbaar. Het intrigerende daaraan vind ik dat er inmiddels een behoorlijke mate van consensus is over de acties en motieven van de Nieuwe Wereld Orde tussen groeperingen uit vrijwel alle alternatieve subculturen (zoals de new age, ufo beweging, nieuwe wetenschap etc.), wereldwijd. Hoewel niet iedereen altijd alles vanuit hetzelfde perspectief belicht en ook niet iedereen het volledige spectrum uiteenzet, wordt het grotere plaatje met gitzwarte kanten onmiskenbaar duidelijk. Desondanks is er toch een hoopvol perspectief.

Om maar met de deur in huis te vallen volgen hier de drie veronderstelde hoofddoelen van de Nieuwe Wereld Orde:

– één (NIET democratisch gekozen) wereldregering

– één wereldreligie

– het ‘reduceren’ van de wereldbevolking tot een beheersbare 500 miljoen.

Om dat te bereiken gebruiken ze voor ons onbekende maar zeer krachtige mind-control technieken als bijvoorbeeld HAARP, Chemtrails, RFID Chips, subliminale boodschappen en manipulatie van voedsel, drinkwater en stroom. Bekijk hiervoor “End Game“ van Alex Jones of “Alternative three” op video.google.nl.

Een groot aantal bedrijven, regeringen, overheidsorganen, organisaties, koningshuizen en families werkt op dit moment samen als wegbereiders voor de Nieuwe Wereld Orde, die ook wel de illuminatie, One World Order, New World Order of schaduwregering genoemd wordt. Met een volledige opsomming zou je aan een A4tje niet genoeg hebben. Hier volgen een paar belangrijke schakels: het militair industriële complex (met bijv. de Carlyle Group en Lockheed Skunkworks), het bankwezen, de Bilderberg groep (zie www.danielestulin.com), de meeste koningshuizen (waaronder Beatrix die vaak aanwezig is op de ‘geheime’ Bilderberg conferenties), de Windsors, Rothchilds en Rockefellers, World Trade Organisation, World Health Organisation, Food and Agricultural Organisation, United Nations, European Union, African Union, North American Union, het geheime genootschap Skull & Bones, het Vaticaan, Codex Alimentarius Commision, de farmaceutische- en biotechindustrie zijn hier onderdeel van. Het conglomeraat van de gevestigde media staat volledig onder controle van deze club en wordt handig als verlengstuk gebruikt, enerzijds voor propaganda, anderzijds voor geheimhouding.

In de voorbeelden die volgen wordt een zeer beknopt beeld geschetst van een aantal ondersteunende acties ten behoeve van de agenda van de Nieuwe Wereld Orde. Zorg dat je goed in je stoel zit, want dit wordt een ruig ritje. Achter elk van deze punten schuilt een wereld van feiten waarnaar diepgaand onderzoek is gedaan. De verwijzingen dienen als leidraad en een eerste aanknopingspunt:

Actief wordt de technologische vooruitgang tegengewerkt. Vrije energie wordt al decennia effectief buiten het gezichtsveld van de massa gehouden zodat de Nieuwe Wereld Orde aan de fossiele brandstoffen kan blijven verdienen en ondertussen de verwoesting van onze geliefde planeet gestaag doorgaat. Zie www.gammamanager.com voor een werkende supermagneet stroomconverter en zoek “Cold Fusion: Fire from Water” op video.google.nl.

Ziektes als aids en vogelgriep werden bewust ontworpen. Er zijn al heel lang mogelijkheden voor genezing van bijvoorbeeld kanker en andere ziektes die een hoog sterftecijfer veroorzaken, maar die zijn niet vrijelijk voor iedereen beschikbaar. Een hoog sterfte cijfer in combinatie met hoge verdiensten aan allerlei ziektes maakt de huidige situatie juist uiterst wenselijk in de ogen van de Nieuwe Wereld Orde. De gecombineerde winsten van de 10 farmaceuten in de Fortune 500 (35,9 miljard dollar) waren groter dan de gecombineerde winst van de 490 andere bedrijven (33,7 miljard dollar). Bekijk www.wanttoknow.info/healthcoverup, zoek “In lies we trust” op video.google.nl. Er zijn vele uitstekende alternatieven, zie o.a http://germannewmedicine.ca met een kankerhelings percentage van 92%. Dr. Hamer, de geestelijk vader van deze nieuwe ziens- en genezingswijze werd dan ook zo tegengewerkt, dat hij zelfs in de gevangenis belandde.

Of je nu kijkt naar Irak, Vietnam, de 1e of 2e wereldoorlog,  in de aanleiding van de meeste oorlogen zijn de redenen om een ander land aan te vallen gelogen, of in scène gezet en worden beide kanten van het front vaak door dezelfde partij gefinancierd. In januari van 2008 stond er zelfs openlijk in de krant (http://www.ad.nl/buitenland/article1992644.ece) dat er door Amerikaanse topfunctionarissen maar liefst 935 keer (!) is gelogen in de aanloop naar de oorlog in Irak.

Verkiezingen in vrijwel alle landen zijn er alleen om het volk een idee te geven dat ze kunnen kiezen. Campagnes van de kandidaten worden meestal gefinancierd door multinationals die onderdeel uitmaken van de Nieuwe Wereld Orde en de keus van de kandidaat staat vooraf al vast. In onze fictieve democratie is het enige dat je bij verkiezingen ziet een installatieproces. Bekijk “Hacking Democracy” op video.google.nl en volg de in Europa onbekende presidentskandidaat Ron Paul www.ronpaul2008.com, in Amerika zorgt hij voor veel opschudding omdat hij veel van de onderwerpen waar  dit artikel over gaat, openlijk aan de kaak stelt. Lees hier hoe het in Nederland toegaat: www.daanspeak.com/VoteScam09.html. Voor een vrij accuraat beeld van hoe ver de mind-control processen bij o.a. presidentskandidaten doorgevoerd zijn kun je de dvd “The Manchurian Candidate” bij de videotheek huren. Bekijk vooraf het interview met Duncan O’Finioan op www.projectcamelot.org om een idee te krijgen met welke technieken men echt aan het werk is (zeer schokkend!).

Door constructies met rentes, inflaties, het doorvoeren van illegale belastingen en het ongelimiteerd bijdrukken van ongedekt geld heeft de Nieuwe Wereld Orde de economie vanaf het begin van de vorige eeuw volledig in de greep. Hoe de ultieme diefstal van het volk in zijn werk gaat kun je zien in “America Freedom to Fasicm” van Aaron Russo of het 2e deel van “Zeitgeist” met Nederlandse ondertitels op video.google.nl. In het boek van RTL-7 journalist Willem Middelkoop “Als de dollar valt” (www.alsdedollarvalt.nl) ontdek je dat dit algemeen bekend is binnen het bankwezen.

In Engeland en Amerika zijn de eerste dieren, kinderen en volwassenen al geïmplanteerd met een RFID chip (Radio Frequency Identification). Dit is een chip met een unieke code zodat ieder individueel object altijd en overal gevolgd kan worden. In Nederland wordt deze techniek veelvuldig gebruikt, o.a. in onze paspoorten en bibliotheekboeken. In Engeland gaan ze kentekenplaten nu van RFID chips voorzien (handig voor permanente snelheidscontrole) en bij een discotheek in Rotterdam kun je een chip laten implanteren dat als betaalmiddel dient. Het is de bedoeling van de Nieuwe Wereld Orde dat het leven zonder chip in de nabije toekomst letterlijk onmogelijk wordt. Er zijn al RFID chips van 0,5 mm. Het aantal gebruikte RFID chips in de Europese Unie stijgt van 114 miljoen in 2007 naar 86,7 miljard in 2022. Dat stellen wetenschappers van het Europese onderzoeksprogramma Bridge, dat de invoering van RFID in Europa wil stimuleren. Naast hoogst onwenselijk vanuit het privacy oogpunt blijken de RFID implantaten ook nog kankerverwekkend te zijn. Één van de leveranciers van RFID chips heeft wel een heel toepasselijke naam gekozen: SICK (www.sick.nl).

De aanslag op het World Trade Center op 11 september 2001 was niet door terroristen beraamd, maar door de Nieuwe Wereld Orde omdat er draagvlak nodig was voor de ‘War on Terror’, en de mensen zelf om ‘bescherming’ (lees vrijheidsbeperkende maatregelen) zouden vragen. In werkelijkheid is de War on Terror een hetze tegen een gecreëerde, niet bestaande vijand die tot in het oneindige gigantische budgetten voor het leger legitimeert, de mensen in angst houdt die vervolgens ook een ‘redder’ nodig hebben. Bekijk “911 mysteries” op video.google.nl voor overdonderende bewijslast.

Of het nou gaat om Hitler, Pinochet of andere dictators, de geschiedenis laat zien dat er een blauwdruk bestaat van een aantal stappen die elke dictator in spé moet doorvoeren om constitutionele vrijheden weg te nemen. Naomi Wolf zet in haar boek “The end of America” uiteen welke 10 stappen dat zijn en toont aan dat de Bush Administration ze op dit moment allemaal neemt. Zoek “Naomi Wolf Celebrated Author of “The End of America” op http://www.youtube.com.

Één van die stappen is de nieuwe wet: the “Violent Radicalization and Homegrown Terrorism Prevention Act”, die stelt: een blog op het internet, een geschreven boek of zelfs een gedachte die indruist tegen de Bush/Cheney-administration is genoeg om iemand op te pakken en op te sluiten. Amerika heeft meer dan 800 (!) FEMA kampen laten bouwen. FEMA, dat klinkt nog niet zo erg, maar in werkelijkheid zijn dat volledig operationele concentratiekampen met soms een capaciteit voor 26.000 mensen, waar ze nu grote voorbereidingen aan het treffen zijn. Waarvoor? Bekijk de video op www.need2know.eu/?p=187 en zie de gasinstallaties, overheidsactiviteit, wachttorens, helikopter platformen, fonkelnieuwe roestvrijstalen detectiepoorten in treinstations die er al 15 jaar verlaten bij lagen en veel meer.

“Volgens sommige tellingen kunnen we een bedrag van $ 2.3 triljoen (2.300 miljard) aan transacties niet traceren”, gaf Rumsfeld, U.S. Secretary of Defense, toe. Dat is $ 8.000 voor elke man, vrouw en kind in Amerika”, kopte CBS News op 29 januari 2002. Een bedrag dat gelijk staat met vijf keer het Bruto Nationaal Product van België. In de jaren daarna is dat bedrag opgelopen tot een slordige 3 triljoen dollar per jaar. Ra, ra, waar gaat dat vermistte belastinggeld naar toe?

Tussen de 80% en 95% van ALLE landbouw wordt geproduceerd voor consumptiedieren. Hetzelfde percentage ontbossing komt dus voor rekening van onze behoefte aan vlees. Een gezin gebruikt gemiddeld zo’n 500 liter water per dag. Als dat gezin een hamburger eet gaat het waterverbruik die dag naar zo’n 4.000 liter (!) omdat er zo veel water nodig is om vlees te produceren. Dan hebben we het nog niet over de hoeveelheid mest die ze achterlaten en last but not least, hoe ze structureel mishandeld worden. Aan de PR voor de gezonde groenten wordt 0,1% uitgegeven in vergelijk met de budgetten die beschikbaar worden gesteld voor het ongezonde vlees. Zonder subsidie zou een kilo vlees tussen de 40 en 80 euro kosten. Dit wordt o.a. door de Food and Agricultural Organisation, onderdeel van de Nieuwe Wereld Orde doelbewust in stand gehouden, net als de grootschalige invoering van het uiterst gevaarlijke genetisch gemanipuleerde voedsel. Bekijk “Eating” op www.ravediet.com en “We feed the world” op video.google.nl.

Omdat het overgrote deel van alle media wereldwijd als verlengstuk van de Nieuwe Wereld Orde wordt gebruikt, krijgen we vrijwel uitsluitend propaganda te zien. Het nieuws dat er werkelijk toe doet, de signalen betreffende de agenda van de Nieuwe Wereld Orde wordt zeer effectief buiten het gezichtveld van het grote publiek gehouden. Bekijk de top 25 van gecensureerd nieuws uit 2007 op www.projectcensored.org, afkomstig van de Amerikaanse Sonoma State University, je weet niet wat je leest.

HAARP (Highfrequency Active Auroral Reasearch Program) is een wapen van het Amerikaans leger. Het zijn op Tesla technologie gebaseerde clusters van 360 zendmasten, verspreid over de aarde. Het dient als middel voor mind control, een Star Wars Defense Initiative (SDI). Er zijn vele bronnen die zeggen dat HAARP ook weerpatronen als orkanen, tornado’s, tsunami’s en aardbevingen zou kunnen creëren. Chemtrails is de term die wordt gebruikt voor het besproeien van steden met chemicaliën vanuit de lucht door militaire- en burgerluchtvaartvliegtuigen. Dit zou de werking van HAARP ondersteunen en de besproeiingen vinden op dit moment op grote schaal plaats, ook in Nederland. Op de Duitse en Zwitserse journaals is toegegeven dat er met chemicaliën besproeid wordt (voor weersbeïnvloeding zegt men), wat ook terug te vinden is in rijksbudgetten.

Als je dit gehele beeld op je in laat werken lijkt het plaatje wat de gevestigde media je dagelijks voorschotelt meer op Jip en Janneke dan op de realiteit. Hoewel het topje van deze – redelijk op harde feiten te bestuderen – ijsberg al behoorlijk schokkend is, gaat het nog een paar tandjes dieper als de buitenaardse betrokkenheid aan het licht komt met zowel de ruimte-, tijd- als interdimensionale reizigers. Daar zal ik in het volgende artikel aandacht aan besteden.

Het is de hoogste tijd voor iets anders, iets nieuws. Hoe is dit tij door ons te keren? Het laatste wat we moeten doen is achterover leunen (lees tv kijken) omdat “we er toch niks aan kunnen doen”, “het allemaal wel meevalt” of “het koninkrijk van God toch niet van deze wereld is” en de kop in het zand steken of wachten op hulp van bovenaf (of op 2012).

Als we nu met z’n allen eens openlijk de dingen zouden erkennen en benoemen wat inmiddels zo verpletterend duidelijk is. Vanuit het besef dat we één zijn moeten we wellicht de regeringen amnestie verlenen. Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt, niemand uitgezonderd. Dat is niet erg, als je er maar van leert en opnieuw kunt beginnen. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Ja, het is nogal misgegaan. We weten dat. Nee, we bepleiten geen straf voor degenen die ons hierin hebben gestort. Wel willen we vrede, een massale aanplant van bossen, dat vrije energie voor iedereen beschikbaar komt, dat we weer zuiver water uit de kraan kunnen drinken, dat er gezonde en waardige verhoudingen komen in de landbouw en vleesindustrie, dat we de hongerige monden van miljoenen mensen voeden, dat er waarlijke gezondheidscentra komen, dat gezond eten de norm wordt en nog heel veel meer.

De multinationals en wereldconglomeraten hebben hun ziel voor geld en macht verkocht en zijn hard op weg met het ontzielen van de mensheid. Alleen een gigantische catastrofe of het wakker worden van de massa kan ze nog stoppen. Ik geloof heilig in dat laatste. Tenzij we van richting veranderen, eindigen we naar alle waarschijnlijkheid daar, waar we ons nu naartoe bewegen, druk met onze dagelijkse beslommeringen en in goed vertrouwen regelrecht in de klauwen van de Nieuwe Wereld Orde. Ghandi moedigde geweldloze burgerlijke ongehoorzaamheid aan. Dat is volgens mij nu heel hard nodig. Het is tijd dat we als mensheid ons pubergedrag achter ons laten met een algemeen op comfort gerichte, luie, kop-in-het-zand en feestmentaliteit. We moeten de stap naar volwassenheid maken met de volle verantwoordelijkheid die daarbij hoort. Onder andere grenzen aangeven. Ho, stop, tot hier en niet verder. Alleen als we goed geïnformeerd zijn kunnen we juiste keuzes maken. Internet is daarbij een stuk behulpzamer dan de tv. Om te beginnen kun je jezelf en de mensheid een groot plezier doen door in de eerste plaats de tv uit te zetten en bijvoorbeeld alle dierlijke producten te laten staan. Ieder zal zijn eigen omslag moeten maken. Als wij het “zout der aarde” zijn kunnen we het ons niet meer veroorloven om als makke schapen in de pas te lopen met de doelbewuste krankzinnigheden van onze verworden maatschappij. Al was het alleen al voor onze kinderen.

Mensen vragen mij wel eens of ik niet super depressief word van de heftigheid en veelheid van de onderwerpen die ik belicht. Ik ben er zeer diep door geraakt en het heeft me ook veranderd, bewuster gemaakt. Ik word er echter niet depressief van. Ik heb me altijd afgevraagd hoe het kan dat we er als mensheid zo’n onbeschrijfelijke puinhoop van hebben gemaakt. Met al deze informatie kom ik erachter dat degeneratie, ziekte, oorlog en armoede doelbewust gepland zijn en in stand gehouden worden door slechts een klein groepje mensen. We hebben reeds lange tijd zeer forse en grotendeels onzichtbare tegenwerking gehad. We waren op een heel ander punt in onze evolutie geweest als dat niet gebeurd was en dus is niet alles van de huidige staat van zijn van onze beschaving ons als volk aan te rekenen. We zijn lang niet zo slecht en dom als we wel dachten en nu we weten wat ons tegenhoudt kunnen we bewust een andere richting kiezen! Dat perspectief wordt met de stortvloed aan informatie heel voelbaar en geeft hoop op een radicale ommekeer ten goede, zonder dat daarvoor hulp nodig is van een of andere catastrofe.

Wij zijn een prachtige en krachtige mensheid met een veelbelovend, oneindig potentieel. Dat moeten we nu echt gaan claimen. Ik hoop vurig jullie en vele anderen, binnenkort in groot verband, in openlijke geweldloze burgerlijke ongehoorzaamheid te ontmoeten. Een uitnodiging volgt, hou de website in de gaten…

Met dank aan auteur: © Arjan Bos

www.willenwijweten.nl

Bron:


http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M6&s=P238&l=NL

Dit bericht werd geplaatst in 1984, Activisme, Corporatisme, Duurzaam, Economie, Geopolitiek, Gezondheid, Innovatie, Natuur, NWO, Orwell, Politiek, Technologie, Toekomst, Wetenschap en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s