Deja-vu: van couveusebaby’s naar martelvideo’s

Op de voorpagina van De Volkskrant lees ik een grote kop: ‘Martelvideo’ uit ziekenhuis Homs. Ik moet onmiddelijk terugdenken aan couveusebaby’s uit Kuwait.

In 1990 vielen Iraakse troepen het oliestaatje Kuwait binnen. De wereld reageerde verontwaardigd, maar aarzelde om militair in te grijpen. De president van de Verenigde Staten, oliemiljonair Bush, wilde graag internationale steun voor een legitieme oorlog tegen de Iraakse invasie. Gelukkig kwam een Kuwaits meisje van 15 jaar in het Amerikaanse Congres vertellen over de misdaden van de Iraakse militairen.

De Iraki’s zouden de couveuses uit het ziekenhuis gestolen hebben en de baby’s hebben laten liggen op de koude ziekenhuisvloer. De getuigenis bleek compleet gelogen.

Overal ter wereld worden mensen gemarteld. In Guantanamo Bay, in Irak, in Pakistan en ook in Afghanistan onder toeziend oog van de Amerikanen. Ook in Syrië worden mensen gemarteld, al tientallen jaren lang. Maar ik las het nooit eerder op de voorpagina van de Volkskrant. Ik zag nog nooit eerder martelvideo’s op de website van de Volkskrant.

Over de herkomst van de video is weinig bekend. Net zo weinig als over de Bin Laden-videos van Rita Katz.
Ik denk dat we binnenkort ook zullen horen dat Syrische militairen gewapend met Viagra massaal vrouwen verkrachten. Volgens mij moet er weer een oorlog verkocht worden.

Dit bericht werd geplaatst in 1984, America, Corporatisme, Democratie, Documentaires, Follow the Money, Forbidden History, Geopolitiek, In Lies We Trust, Main Stream Media, Massamanipulatie, Nieuwe Business Modellen, NWO, Orwell, Politiek, Syrie, Terrorisme en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s