Het mysterie van de Georgia Guidestones

Georgia Guide StonesBoven op één van de hoogste heuvels in Elbert County in de Amerikaanse staat Georgia staat een reusachtig granieten monument.

In acht verschillende talen zijn in vier stenen, elk met een hoogte van 5.80 meter, die een gemeenschappelijke dak-steen dragen, tien richtlijnen of geboden gegraveerd. Het monument wordt aangeduid als De Wegwijzers van Georgia of ook wel als Het Amerikaanse Stonehenge. De oorsprong van het eigenaardige monument is in nevelen gehuld, want tot op de dag van vandaag weet niemand de echte identiteit van de man die opdracht heeft gegeven tot de bouw ervan. Wel is duidelijk dat de stenen in relatie staan tot de occulte hiërarchie, die de wereld waarin we leven, domineert.

Oprichting van de stenen
In juni 1979 bezocht een onbekende vreemdeling het kantoor van de Elberton Granite Finishing Company en gaf de opdracht voor de bouw van dit monument met daarop een tekst in acht talen en een soort tien “geboden”om de mensheid een boodschap door te geven. De man identificeerde zichzelf als R.C. Christian, maar het werd al snel duidelijk dat dit niet zijn echte naam was. Hij zei dat hij een groep mensen vertegenwoordigde, die de mensheid iets wilde aanbieden dat zou dienen als wegwijzer voor de toekomst.

 

In de openbare bibliotheek van Elberton is een brochure gevonden geschreven door de man die zichzelf R.C.Christian noemt. In de brochure wordt uitgelegd dat de Georgia Guidestones zijn opgericht ter nagedachtenis van Thomas Paine een figuur met een zeer occulte achtergrond. De bedoeling van Paine was het joods-christelijke gedachtegoed, te vernietigen. Deze Paine heeft een boek geschreven met als titel “The Age of Reason” (het tijdperk van de rede).

Klik voor meer informatie op: http://www.ushistory.org/Paine/index.htm De Wegwijzers van Georgia worden tot op vandaag gebruikt voor occulte ceremonies en mystieke vieringen.gaguidetablet1

De “tien geboden” op de stenen zijn:

 1. Houd het aantal mensen onder de 500 000 000 (500 miljoen), zodat een evenwicht met de natuur bereikt wordt.
 2. Stuur de voortplanting op een manier, zodat de gezondheid en diversiteit wordt verbeterd.
 3. Verenigt de mensheid onder een nieuwe levende taal.
 4. Beheers driften, geloof, traditie en alle dingen door een gematigde redelijkheid.
 5. Bescherm de landen en volken met eerlijke wetten en rechtvaardige rechtbanken.
 6. Laat alle volken hun eigen zaken regelen, maar laat ze hun onderlinge geschillen oplossen voor een wereldrechtbank
 7. Vermijd onnodige regels en onbruikbare ambtenaren
 8. Weeg persoonlijke rechten af tegen sociale plichten.
 9. Beloon waarheid, schoonheid en liefde, en zoek naar harmonie met het oneindige.
 10. Wees geen kankergezwel op deze aarde. Laat ruimte voor de natuur.

Signalen dat men bezig is met de uitvoering van deze geboden:

 1. Het eerste “gebod” is volledig in overstemming met het depopulatieplan van de Elite. Wanneer de bevolking van de aarde beperkt moet worden tot 500 miljoen, betekent dit dat er vijfenhalf miljard mensen moeten verdwijnen.
 2. Op de Georgia Guidestones is sprake van de oprichting van een wereldrechtbank. Momenteel is men druk doende met het oprichten van een internationale criminele rechtbank en een wereldregering.
 3. Het zoeken van harmonie met het oneindige vindt zijn weerklank in de huidige inspanningen om het joods-christelijke geloof te vervangen door een nieuwe spiritualiteit.
 4. De verwijzing naar de natuur grijpt vooruit op de milieubeweging van Al Gore: Live Earth.

De boodschap op de stenen liep ook vooruit op het huidige streven naar duurzame ontwikkeling. Dit sluit weer aan bij de tekst van het Handvest voor de Aarde (Earth Charter), dat werd samengesteld onder de leiding van de voormalige Sovjet leider Michael Gorbatsjov en Maurice Strong. Klik voor meer informatie over dit Handvest op: http://www.earthcharter.org/ U zult zien dat ook hierin de nadruk ligt op dezelfde zaken: Beheersing van de voortplanting, wereldregering, het belang van de natuur en het milieu, en een nieuwe spiritualiteit.

Kortom, men is bezig met het uitvoeren van deze 10 geboden. De vraag is wie??
Illuminati, Bilderbergers?

Op zich is het geheel erg logisch en met de 10 geboden is niets mis. Iedereen die om zich heen kijkt weet dat we zo niet door kunnen blijven gaan. De minder leuke kant is natuurlijk het feit dat er depopulatie dient plaats te vinden om de bevolking op aarde onder de 500 miljoen te krijgen. Hoe wil men dit gaan vorm geven? Een derde wereld oorlog? Is een mogelijke aanval op Iran hiervan de voorbode? En dan nog een vraag, wie was R.C. Christian?

 

Bron:

http://www.stomverbaasd.com/het-mysterie-van-de-georgia-guidestones/comment-page-1/

Zie ook: http://www.crystalinks.com/gaguidestones.html

http://www.youtube.com/v/fX3oG1fBGVQ
Dit bericht werd geplaatst in America, Documentaires, Forbidden History, Geopolitiek, NWO, Orwell, Symbolisme en Satanisme, Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s