De vrijmetselaars methode VIII – Het complot-systeem waarin we leven, 2

Deel 2 van een vertaling van de website van een Italiaanse advocaat.

 

DE VRIJMETSELAARS METHODE VAN MOORDEN VIII – HET COMPLOT-SYSTEEM WAARIN WE LEVEN, 2
(Complotdenkers vs anti-complotdenkers, 2 -SLOT)

http://paolofranceschetti.blogspot.com/2009/01/complottismo-e-anticomplottismo-icke.html

1 Inleiding: het debat 2 De banken 3 De aanslagen 4 Terreur is het centrale beleid: het program van de P2 Loge 5 De mafia 6 Medeplichtigheid van de Kerk 7 De literatuur 8 Vlaggen 9 De Geschiedenis 10 Kranten en TV 11 De wet 12 De slachtoffers, bijna tenslotte 13 Conclusie

 

2 De banken

Laten we bij de banken beginnen. Ik ben op een gegegeven moment gaan inzien dat het beleid dat de Italiaanse Bank voert, niet zo maar toevallig kan zijn, maar dat het het geestesgewrocht van criminelen moet zijn. Het doel ervan moet immers zijn om de burgers te beroven van hun bezittingen en om de vreselijkste misdaden af te dekken.

Laten we een bekijken waarom dat zo moet zijn.

De Italiaanse Bank, zo is bekend, zou het functioneren van de andere banken moeten controleren. En ze zou geld moeten drukken.

Het probleem is echter dat de Italiaanse Bank het eigendom is van particuliere banken en van de grote Italiaanse verzekeringsmaatschappijen. En daar begint het probleem. Want de gecontroleerde kan niet op hetzelfde moment de controleur zijn. Dat zou immers zoiets betekenen als dat Toto Riini en Provenzano de taak hadden om de Maffia te bestrijden.

Bovendien, als je de wetten die de Italiaanse Bank regeren bekijkt, ontdek je dat de regering nauwelijks enige macht heeft over de manier waarop die bank geleid wordt.
Welnu, omdat het evident is dat al het geld in Italië (behalve dat wat naar het buitenland gaat) bij de banken terecht komt, volgt duidelijk dat het feit dat de staat de macht over de controle van dat geld ontnomen wordt, het verlies van een belangrijk instrument ter controle van de geldstromen met zich meebrengt, hoewel dat instrument van kapitaal belang zou zijn bij het tegengaan van allerlei vormen van criminaliteit.

Het blijkt dus dat het hart van de mondiale criminaliteit zich bevindt in het bancaire systeem. Niet toevallig is Zwitserland het bastion van de georganiseerde criminaliteit in Europa. Anders gezegd: een mafia-organisatie zou zijn geldzaken op deze manier regelen: 1) op locaal nivo zou ze alleen minimale fondsen plaatsen, om de meest gangbare uitgaven mee te kunnnen bekostigen (enkele miljoenen euro’s), 2) in Zwitserland zou zij haar hoofdkapitaal onderbrengen, dwz dat dat altijd binnen handbereik moeten zijn, zodat men er binnen enkele uren over kan beschikken in het geval men het geld nodig heeft, en 3) de echt grote hoeveelheden geld worden in de belastingparadijzen ondergebracht, de Kaaiman-eilanden bijvoorbeeld.

Als men dan ontdenkt dat de Bank van Italië een EMANAZIONE (filiaal?) heeft op diezelfde Kaaiman- eilanden, dan rijst er meer dan een vaag gevoel van achterdocht.

Wat belangrijk is echter, is dat men moet beseffen dat om een dergelijk bankensysteem te creeëren, de medeplichtigheid van ALLE regerende politici noodzakelijk is. Daarvoor is een welhaast volmaakt systeem nodig, zonder zwakke plekken, dat bijv. ook alle informatie en communicatie-middelen beheerst. En daarvoor is nodig dat bankiers meer macht bezitten dan politici. Dwz: als je de regels analyseert die het banken-systeem regeren, is het overduidelijk dat de politiek in feite horig is aan de banken, en dat het die laatste zijn die in feite de verschillende rechtssystemen in de Europese landen bepalen.

En dat zeg ik niet als complotter, maar vanwege mijn kennis en ervaring als advocaat.

3 De aanslagen

Een andere zaak die stinkt, is de geschiedenis van de vele aanslagen die Italië (en de wereld i.h.a., nvdv) geteisterd hebben. Voor geen enkele van de voornaamste van die aanslagen is ooit achterhaald wie de werkelijke daders/opdrachtgevers ervan waren. Op zijn hoogst zijn er ee paar huurlingen in al die zaken gepakt, terwijl Gelli (van de P2 Loge) enkel in éen enkele zaak voor het misleiden van de gerechtelijke autoriteiten is veroordeeld.

Het tweede wat opvalt als men die aanslagen onder de loep neemt, is dat alle getuigen ervan op een heel akelige wijze vroegtijdig aan hun eind komen. Een oneindig lange rij moordpartijen, allemaal uitgevoerd mbv de zelfde methoden. En steevast met dezelfde koppige wil van de autoriteiten om wat overduidelijk moorden zijn in de archieven te willen opbergen als zijnde zelfmoorden of ongelukken.

Daar zit iets wat niet pluis is.

Als men tenminste wil aannemen dat niet alle onderzoekers in die zaken zwaar dementerend waren, en dat het bezwaarlijk mogelijk is dat de getuigen van die zaken wegens puur toeval zonder uitzondering door middel van de zelfde vijf of zes methoden om het leven kwamen, blijkt dat er in al die zaken een rode draad is die ze allemaal met elkaar verbindt.

Die rode draad dat zijn de geheime diensten die moorden, valse sporen uit zetten en valse zaken opzetten.

Maar die geheime diensten zouden (daar valt niet op af te dingen) toch eigenlijk door de Staat gecontroleerd moeten worden?

Daarom wordt bij dit soort zaken altijd gesproken over het feit dat het om sectoren van geheime diensten zou gaan die helaas ontaard zijn. Maar de vraag is dan: en de correcte delen van de geheime diensten, wat doen die dan? Slapen ze misschien? Ze zijn er immers nooit in geslaagd de moordpartijen van de corrupte delen van die geheime diensten te stoppen.

Het is tegenover dit soort gegevenheden dat de anti-complot-denker zich een ware imbeciel betoont. Want als de geheime diensten systematisch iedereen om zeep helpen die zich tegen het systeem verzet, en zich daarbij van methoden bediennen die ook mijn nichtje van acht zelfs duidelijk kan herkennen, dan betekent dat dat het echte probleem niet zoals men ons probeert te doen geloven, de mafia is, maar niets minder dan de Staat zelf.

4 Terreur is het centrale beleid. Het program van de P2

Vanaf de jaren zestig hebben we tientallen bloedige aanslagen in Italië (en daarbuiten, nvdv) gezien. Ustica, Piazza della Loggia, Italicus, Banca del’Agricoltura, Moby Prince, het bloedbad van het station in Bologna etc…Nooit zijn de daders van die aanslagen gevonden.  Altijd waren er dezelfde kenmerken: de betrokkenheid van de geheime diensten die valse sporen uitzet, en de getuigen die als ratten de een na de ander het hoekje om gaan, elke keer op precies dezelfde manier.

De echte terroristen verblijven voor het merendeel in het buitenland, ze zijn prettig ‘voortvluchtig’. Als ze ooit al de gevangenis van binnen hebben gezien, werden ze met zijden handschoenen aangepakt, en ze werden zelfs op de uiniversiteiten uitgenodigd om te spreken, omdat we nu eenmaal, deksels nog aan toe, niet rancuneus moeten zijn, want het verleden is voorbij en begraven. Een van die lui hebben ze zelfs in het parlement gezet, in de functie van secretaris van de Kamervoorzitter (ik doel op D’Elia).

De afgelopen jaren wordt duidelijk dat achter al die aanslagen, of ze nu van de communisten of de fascisten waren, in feite de organisatie Gladio zat (nvdv: zie bijvoorbeeld ook de bloedige slachtpartijen van de Bende van Nijvel in België). Het doel van die aanslagen was om tot het huidige twee-partijen stelsel te komen, en zodoende een rechtse regering te kunnen installeren volgens de punten van het programma van de P2 Loge. Maar de anti-complotters weten van niets. En als ze al bereid zijn om er over na te denken, dan zijn er altijd nog de welkome ‘toevalligheden’ om het weg te redeneren. Een situatie die zo kafkaesk is hoeft uiteraard niet perse een complot te zijn, integendeel…

Als men het program van de P2 loge leest, komt men tot de verassende ontdekking dat dat programma punt voor punt overeenstemt met de huidige situatie: tweepartijen-systeem, ondermijning van de rechterlijke macht, afbraak van het openbaar onderwijs, controle over de media.

Bovendien is Gelli niet alleen op vrije voeten vandaag de dag, en machtig en gerespecteerd, -hij treedt zelfs op in tv-programma’s.

De enige conclusie die mogelijk is tov zo’n situatie is dat de P2 Loge haar plannen heeft kunnen verwezenlijken. De enige andere mogelijkheid is dat het allemaal alleen maar toeval is.

Het feit dat alle leden van de P2 nadat ze ontdekt was, carriëre in de politiek hebben gemaakt, en dat we lid nr. 1816 zelfs terugvinden als voorzitter van de Raad…, juist ja,…dat moet wel toeval zijn.

Bron en lees verder en (veel) meer op:

http://anarchiel.com/stortplaats/toon/de_vrijmetselaars_methode_viii_-_het_complot-systeem_waarin_we_leven_2

 

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Activisme, Follow the Money, Geld, Terrorisme en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s