Wie heeft er baat bij aanslagen in Noorwegen?

Door Arjan Plantinga

Zonder terrorisme zou de wereld een stuk vrijer zijn. Burgers wensen een vrije wereld , en zijn dus dientengevolge fel gekant tegen terrorisme. Regeringen wensen geen vrijheid. Zij willen controle en macht. Wie heeft er dus baat bij terrorisme? Cui bono? Zij die de macht in handen hebben, en alleen zij. Waar is de meeste macht in deze wereld geconcentreerd? Niet in het regeringscentrum in Oslo, maar in de spelonken van de KKKnesset, de holen van de roversbendes in Washington en New York, en in de paleizen en de Zwitserse en Britse hoofdkwartieren van de rijkste familie op deze planeet.

Terrorisme geeft de Macht de kans om steeds verdergaande repressieve wetten te bedenken, het land vol te hangen met camera’s en de luchthavens te voorzien van kankerverwekkende naaktscanners. Terrorisme stelt de VS en Israël in staat om de bankgegevens van Europese burgers in te zien, ‘terroristen’ zonder vorm van proces te liquideren en mensen ‘uit voorzorg’ voor onbepaalde tijd op te sluiten. Terrorisme ontneemt de Westerse burger zijn vrijheid en dat is helemaal naar de zin van de kruiperige, psychopathische misbaksels in de Westerse parlementen en ministeries en ook helemaal naar de zin van hun bazen in Tel Aviv, Zürich, Londen en Washington.

Bij het zoeken naar redenen achter de aanslagen in Oslo en op Utoya heeft het geen enkele zin de pagina’s van de gevestigde media erop na te slaan, want wanneer het Murdochschandaal iets voor iedereen zou moeten hebben duidelijk gemaakt is dat onze Westerse massamedia allemaal corrupt zijn en aan de kant van de macht staan. Onze Westerse massamedia zijn waardeloze hondsvodden die er vrijdagavond als de kippen bij waren om het afgelikte draaiboek van de moslimterroristen erbij te slepen. Hadden ze daar reden voor? Geen enkele, maar het is nu eenmaal de voorgeprogrammeerde uitleg bij elke luide knal die zo nu en dan het grote graaien en straffeloos vermoorden van Arabieren verstoort.

Bij het zoeken naar redenen achter de aanslagen in Oslo en op Utoya heeft het geen enkele zin de haarkleur en politieke voorkeur van de aangeduide dader te kijken. Een Manchurian candidate is overal te vinden, en sinds de veroordeling van vier Amerikaanse moslims (‘The Newburgh Four’) die door de FBI waren opgehitst tot het plegen van een aanslag weten we dat de identiteit van de stroman van geen enkele belang hoeft te zijn bij het zoeken naar de werkelijke genia achter de aanslag. Ook tijdens Operatie Gladio maakte de CIA gebruik van lokale krachten.

De enige vragen die echt terzake doen zijn de motieven en die hebben altijd met geld & macht te maken. Eerder gaven we een flinke lijst motieven die Israël heeft voor het plegen van een aanslag in Noorwegen, en na vandaag nog wat verder te zoeken wordt de zaak tegen de Zionistische heilstaat alleen maar sterker.

Treffend in dat licht waren de zwaar beladen opmerkingen van de Noorse premier Stoltenberg tijdens een persconferentie van vrijdagavond: “No one will bomb us to silence. No one wil shoot us to silence. No one will ever scare us away from being Norway.” (Niemand kan ons met bommen het zwijgen opleggen. Niemand kan ons met kogels het zwijgen opleggen. Niemand kan ons zo bang maken dat we geen Noren meer durven zijn.”). Stoltenberg spreekt niet van gestraft worden voor dingen die Noorwegen gedaan heeft. Hij heeft het expliciet over ‘het zwijgen opleggen’. Sprekend over de massamoord in het socialistische jeugdkamp stelde Stoltenberg – zichtbaar geërgerd – dat de socialistische jeugd er specifieke meningen op na houdt. Dat was altijd al het geval. In 1971 riep de Noorse socialistische jeugd zelfs op tot het vernietigen van de staat Israël. (Slik Jeg Ser Det van Haakon Lie, deel II, p. 132). Ook de foto van het bezoek van de Noorse minister van Buitenlandse Zaken Jonas Gahr Stoere aan het socialistische jeugdkamp op Utoya op donderdag 21 juli spreekt boekdelen.

Maar er is meer.

De rol van de Noren in de totstandkoming van de Oslo-akkoorden zin ze in Tel Aviv nog niet vergeten, maar ook sinds die akkoorden is Noorwegen een van de meest uitgesproken Westerse voorstanders van een Palestijnse staat gebleven. Nog dit jaar bezocht Minister Stoere de Westelijke Jordaanoever, en tijdens een toespraak in Ramallah zei hij dat Oslo ernaar streeft de Palestijnen te helpen met het opbouwen van de Palestijnse economie. Toch zei hij ook dat hij nog steeds gelooft in het slagen van de vredesonderhandelingen. “Wij werken aan de ontwikkelingen van de Palestijnse economie,” zei Stoere. “Maar als er in augustus of september langs politieke weg geen vooruitgang wordt geboekt denk ik dat de sfeer zal veranderen.” en: “Noorwegen zal een van de eerste Europese landen zijn die een Palestijnse staat zullen erkennen.”

Ook in de boycot van Israël en het terugtrekken van investeringen in Israël neemt Noorwegen al jaren het voortouw.

Maar er is meer.

Noorwegen maakt ook aanspraak op een deel van de rijke olievoorwaarden binnen de noordelijke poolcirkel, en begeeft zich zodoende in het vaarwater van terreurorganisatie nummer 1 op deze planeet: de Verenigde Staten. Voor een samenwerkingsverband van de CIA en de Mossad is een aanslag met een lokaal zwart schaap kinderspel. Wie een operatie als de aanslagen van 11/9 of 7/7 tot een goed einde kan brengen draait zijn hand niet om voor het doden van een honderdtal onschuldige tieners in een vakantiedomein. De VS hebben wel eens de neiging om een beetje egoïstisch te zijn als het gaat om grondstoffen en hebben er dus alle belang bij om de Noorse samenleving te ontwrichten en de Noren te dwingen tot paniekbeleid.

Bron, en lees meer op:

http://zonnewind.be/terrorisme/noorwegen/scenarios.shtml

Dit bericht werd geplaatst in America, EU, Israel, NWO, Orwell, Politiek, Terrorisme en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s