Amerikaanse regering bemenst FEMA-kampen in gehele VS

Amerikaanse regering bemenst FEMA-kampen in gehele VS.

Barb Wire Fence

Gekoppelde categorieen
Politiek, Amerika, (Verborgen) nieuws, Geografisch, Oorlog

In de afgelopen jaren zijn er in Amerika meer dan 800 zeer grootschalige FEMA detentiekampen ingericht, sommige voor meer dan 100.000 mensen. Tot nu toe waren die onbemensd. Vorige week is er een wet gepasseerd (Sectie 1031 van de NDAA) die toestemming verleent om iedere Amerikaanse burger die ook maar enigzins verdacht wordt van het steunen of verspreiden van terroristische gedachten zonder tussenkomst van een rechter op te pakken en op onbekende plekken vast te zetten. Nu zoekt men op grote schaal personeel voor de FEMA kampen…

(Brasscheck) Een document, afkomstig van de Halliburton subsidiary KBR bevat informatie die verwijst naar het op grote schaal aantrekken van personele bezetting in de FEMA-kampen en legerkampen. Dit project heeft”Project Overview and Anticipated Project Requirements,”

Ook wordt er in dit plan besproken dat verscheidene diensten gedelegeerd dienen te worden aan derden (bedrijven en organisaties buiten FEMA en het Amerikaanse leger). Diensten zoals catering, onderhoud en het opzetten en onderhouden van hekken en andere barricades.

Wie deze diensten precies gaan leveren is nog niet bekend. Het plan stelt voor om de bedrijven en organisaties te laten bieden om deze diensten en middelen aan te mogen bieden. Met het idee van “Het beste bod krijgt de taak”. Nu de National Defense Authorization Act (NDAA) wet is aangenomen door het Senaat, een wet die het leger toestaat om verdachten van terrorisme en het steunen van terroristische ideologiën en organisaties makkelijker aan te houden en te ondervragen, zullen die eerste biedingen binnenkort gedaan worden.

Sectie 1031 van de NDAA wet verklaart per direct de gehele Verenigde staten als een slagveld en verleent toestemming om iedere Amerikaanse burger die ook maar enigzins verdacht wordt van het steunen of verspreiden van terroristische gedachten op te pakken en vast te zetten in Guantanamo Bay.

Lees hier meer

Bron:

http://www.earth-matters.nl/110/4039/politiek/amerikaanse-regering-bemenst-fema-kampen-in-gehele-vs.html

Dit bericht werd geplaatst in America, Democratie, Documentaires, Forbidden History, Geopolitiek, NWO, Orwell, Terrorisme en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s